Algemeen

Bespreek hier de verhuurde spelers van PSV.
nilssonH
Moderator
6
Berichten: 10765
Lid geworden op: 18 mei 2018
Seizoenkaart: Vak B
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Dit is de laatste posting van de vorige pagina:

Denk dat het lastig gaat worden voor hem. Aan de andere kant: de kans dat er drie middenvelders vertrekken deze zomer (Rosario, Fein, Gutierrez) lijkt mij aanzienlijk. En dat kan je ook weer niet met enkel aankopen opvangen. Aankijken in de voorbereiding hoe hij zich heeft ontwikkeld wat mij betreft.
TomPSV
Legende
5
Berichten: 13920
Lid geworden op: 4 aug 2018

Hendrix was een uitstekende back-up bij PSV, maar Sadilek is echt de mindere versie van Hendrix. Dan ben je eigenlijk als wisspeler ook niet goed genoeg. Heb dan liever dat ze bijvoorbeeld een speler als Matuta van Jong PSV de kans geven.
Gebruikersavatar
ziege maar ook zagge
Lid van verdienste
6
Berichten: 31908
Lid geworden op: 27 aug 2017
Clubvoorkeur: Jawadenktezelf

Awards:

Ik zie Sadilek toch meer als een soort Thomas die mensen echt af kan jagen.
Пу́тін — хуйло́ • Putin – khuylo!
Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
6
Berichten: 28583
Lid geworden op: 25 aug 2017
Seizoenkaart: Vak PR

TomPSV schreef: 27 feb 2021, 14:06 Hendrix was een uitstekende back-up bij PSV, maar Sadilek is echt de mindere versie van Hendrix.
Sadilek zat/zit nog midden in zijn ontwikkeling natuurlijk. Denken dat de Sadilek van nu dezelfde is van eind 2019 lijkt mij niet juist. Ik zie te weinig (lees: niets) van hem om hem te beoordelen, maar denk dat wij ongeveer net zoveel van hem zien.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
Ykhim
Lid scoutingsteam
6
Berichten: 18936
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Ik vind Sadilek niet eens zo'n slechte speler, ook voetballend niet. Mensen onthouden echter de laatste indrukken en die waren niet best, maar daar horen ook wat kanttekeningen bij.

Je moet kijken naar zijn kwaliteiten en dan constateer ik dat hij een fantastische mentaliteit heeft, een grote motor en het juiste gif voor pressingvoetbal. Voetballend is het allemaal vrij simpel, maar dat hoeft ook niet iets slechts te zijn. De vraag is of het goed genoeg is voor dit PSV - niveau Sangaré zou je het liefst zien op die positie - maar deze huurperiode is natuurlijk niet slecht voor 'm. Heeft ook gewoon Europees gespeeld nog. Die ervaringen gaan hem geen mindere speler maken.

Ik zou het nog weleens aan willen kijken in de zomer. Eigenlijk net als bij Doan. Het zijn misschien niet de volgende sterkhouders, maar het zijn voor nu hele betrouwbare spelers die je op een boodschap kan sturen. En ze kunnen nog gewoon beter worden hè.

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Algemeen