Michal Sadílek (FC Twente)

Alles wat je wilt bespreken over oud-PSV'ers, de rijke historie van onze club, etc.
Plaats reactie
Bubba Gump
International
3
Berichten: 989
Lid geworden op: 4 nov 2020

Dit is de laatste posting van de vorige pagina:

Denk het ook, Marten de Roon-carrière moet hem wel lukken..
Ykhim
Lid scoutingsteam
6
Berichten: 18647
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Ik schrijf 'm nog niet af hoor. Waarom kan dit niet de 14e man in onze selectie worden?
Gebruikersavatar
Heissenberrug
Internationale topspeler
6
Berichten: 4268
Lid geworden op: 26 aug 2017

Gun het deze jongen van harte, speelde eerder ook goed tegen Ajax. Als Mo toch zijn mentaliteit had he.
FritskePhilips
Nationale topspeler
5
Berichten: 1953
Lid geworden op: 11 jul 2018

Ideale speler voor een trainer om erbij te hebben.
Demenkovets
Vaste waarde in elftal
4
Berichten: 696
Lid geworden op: 6 aug 2019

Awards:

Had hem graag gehouden als backup voor Sangaré. Of verhuur zonder koopoptie. Gewoon een nuttige speler, mits op zijn eigen positie. Kan de komende jaren best nog wel eens verder doorontwikkelen en nog eens verrassen.
Assy
Vaste waarde in elftal
3
Berichten: 723
Lid geworden op: 4 nov 2020

Demenkovets schreef: 22 aug 2021, 15:01 Had hem graag gehouden als backup voor Sangaré. Of verhuur zonder koopoptie. Gewoon een nuttige speler, mits op zijn eigen positie. Kan de komende jaren best nog wel eens verder doorontwikkelen en nog eens verrassen.
Dit is een verhuur zonder koop, maak je over die optie maar niet druk. Ze hadden hier niet eens genoeg geld om Ebuehi vast te leggen voor een schijntje van een 3-4 ton en dat was een topaanwinst voor ze. Twente zal die optie nooit kunnen activeren, moeten het hebben van transfervrij of huur..

Dat Sadilek een absolute knaller zou zijn voor Twente was op voorhand ook al wel duidelijk. Sterker nog, zou zelfs bij Feyenoord op t middenveld een aanwinst zijn naast Toornstra. Voor ons niveau en hoger speelt zijn fysiek hem simpelweg parten.
Josef Dettelbacher
Legende
6
Berichten: 18117
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Ykhim schreef: 22 aug 2021, 14:34 Ik schrijf 'm nog niet af hoor. Waarom kan dit niet de 14e man in onze selectie worden?
Dat vond ik ook al voor z'n verhuur, maar extra eredivisie-ervaring kan ook geen kwaad. Sadilek geeft elke wedstrijd alles, toonde zich ook nooit teleurgesteld terwijl hij een heel seizoen is misbruikt op LB en overal het pispaaltje werd door de associatie met v Bommel.

Ik zou hem er gewoon bij willen hebben volgend seizoen, want voor 95% van de eredivisiewedstrijden kan hij op z'n eigen positie bijzonder nuttig zijn.
Her lips said no, but her eyes said read my lips..
Thijs
Lid van verdienste
6
Berichten: 15284
Lid geworden op: 1 sep 2017
Rol: Organisator Prediction League
Favoriete speler: Ronaldo Luís Nazário de Lima

Awards:

Het probleem met Sadi als 14de man is dat je hem dan vooral inzet in wedstrijden, waar je in principe dominant bent. Dan is zijn toegevoegde waarde toch minder en kun je beter met spelers als Pröpper, Thomas of andere spelen, die comfortabel aan de bal zijn. Sadilek is een vechtersbaasje, die je bij een ploeg moet hebben waar hij altijd zijn energie kwijt kan. Dus nu is Twente prima en van daaruit kan ie echt wel een stap maken, maar bij PSV zal hij nooit de erkenning krijgen, die hij verdient.
Josef Dettelbacher
Legende
6
Berichten: 18117
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Thijs85 schreef: 22 aug 2021, 16:05 Het probleem met Sadi als 14de man is dat je hem dan vooral inzet in wedstrijden, waar je in principe dominant bent. Dan is zijn toegevoegde waarde toch minder en kun je beter met spelers als Pröpper, Thomas of andere spelen, die comfortabel aan de bal zijn. Sadilek is een vechtersbaasje, die je bij een ploeg moet hebben waar hij altijd zijn energie kwijt kan. Dus nu is Twente prima en van daaruit kan ie echt wel een stap maken, maar bij PSV zal hij nooit de erkenning krijgen, die hij verdient.
Maar dat kan toch ook gewoon prima? Tussen Europese wedstrijden in wil het nog wel eens plichtmatig ogen. Met Sadi ben je altijd verzekerd van iemand die erop kletst en de anderen zal opzwepen.
Her lips said no, but her eyes said read my lips..
nilssonH
Moderator
5
Berichten: 10173
Lid geworden op: 18 mei 2018
Seizoenkaart: Vak B
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

:mrgreen:

Balinho
Nationale topspeler
5
Berichten: 2410
Lid geworden op: 8 apr 2018

Haha, wa'n held.
Massimo
Legende
6
Berichten: 12635
Lid geworden op: 21 sep 2017

Voor PSV niet goed genoeg, maar voor Twente absoluut een versterking. Goede jongen voor de groep ook daar. Twente kan zijn felheid en arbeidsethos wel gebruiken.
Brael
Vedette
4
Berichten: 8682
Lid geworden op: 1 aug 2019

Josef Dettelbacher schreef: 22 aug 2021, 16:37 Maar dat kan toch ook gewoon prima? Tussen Europese wedstrijden in wil het nog wel eens plichtmatig ogen. Met Sadi ben je altijd verzekerd van iemand die erop kletst en de anderen zal opzwepen.
Het punt met iemand die erop kletst en de anderen zal opzwepen: een tegenstander wordt op die manier ook opgezweept. En dat is juist wat we niet kunnen gebruiken, zo tussen twee wedstrijden met Benfica in :mrgreen:

Dat plichtmatig ogen vind ik helemaal niet zo'n probleem, zolang je maar het surplus aan kwaliteit hebt om dit soort plichtplegingen ook winnend af te sluiten. Dit seizoen lijkt dat voorlopig wel goed te zitten, we hebben Heracles en Cambuur mooi in slaap gespeeld en redelijk probleemloos gewonnen, terwijl er toch steeds een half elftal rust kreeg. Het laatste waar je dan op zit te wachten is een vechtwedstrijd zoals Twente-Ajax afgelopen zondag.

Bovendien denk ik niet dat Sadilek hier ooit een heel team kan opzwepen, zoals Guardado dat bijvoorbeeld kon. Die kon echt het sein geven van: nu knallen we er met zijn allen op, en dan volgde de rest van het team. Maar dan moet je wel een bepaalde status binnen het team hebben, een status die Sadilek nooit zal krijgen.
Menno1
Legende
6
Berichten: 14846
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Goed ventje. Net als Mauro zie je bij deze jongen meer club liefde dan bij menig jeugd speler dat al 10 jaar op de Herdgang rondloopt. Ook al komt hij eigenlijk te kort, vind ik dat toch wel mooi. Gun die jongen het beste en heeft heerlijk zitten buffelen gisteren.
nilssonH
Moderator
5
Berichten: 10173
Lid geworden op: 18 mei 2018
Seizoenkaart: Vak B
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Het is toch wel een fijne speler voor alles onder de top 3. Wat een strijder. Net niet goed genoeg voor ons, maar ik heb ergens wel een zwak voor hem.
Woodenshoes
Nationale topspeler
6
Berichten: 2108
Lid geworden op: 31 jan 2018

Awards:

Deed het vandaag geweldig. En lekker opboksen tegen Gudmundsson en Aboukhlal. Lekker gifkikkertje vandaag.
Bubba Gump
International
3
Berichten: 989
Lid geworden op: 4 nov 2020

Aantal klassen beter dan de Mauro’s en Thomassen van deze wereld. Helaas speelt Sadi niet meer bij ons..
Heya Hallvar
Nationale topspeler
6
Berichten: 1842
Lid geworden op: 1 sep 2017

Sadilek stond gewoon linksback, en deed dat naar behoren. (Backup Sangaré én Max)
RIO
Legende
4
Berichten: 12715
Lid geworden op: 1 jul 2019
Clubvoorkeur: Wat denk je zelf

Alles wat vertrokken is en niet meer bij ons speelt is een potentiële versterking voor ons. Iemand die Pereiro nog mist?
Gebruikersavatar
Persepolis
Vedette
6
Berichten: 7237
Lid geworden op: 30 jan 2018
Clubvoorkeur: PSV

Awards:

Dat zul je altijd zien inderdaad. Mauro was ook een van de betere spelers bij Heracles. Doan de beste speler van Groningen. Thomas eigenlijk te goed voor Zwolle. Guti zou waarschijnlijk bij al die teams in de basis staan. PSV is andere koek. Sadilek een aantal klassen beter? Onzin, speelt prima op zijn niveau nu.
Bubba Gump
International
3
Berichten: 989
Lid geworden op: 4 nov 2020

Dat is jouw mening. Deze man heeft nooit gedurende langere tijd de kans gehad op zijn eigen positie. Is gewoon misbruikt als linksback..
Ik vond Thomas overigens ook bij Zwolle al niks.
RIO
Legende
4
Berichten: 12715
Lid geworden op: 1 jul 2019
Clubvoorkeur: Wat denk je zelf

Ja bubba, jij bent de eerste die zou piepen als ie verzuipt op ons middenveld.
Gebruikersavatar
Trixm
Vedette
6
Berichten: 6042
Lid geworden op: 6 sep 2017

Awards:

RIO schreef: 24 sep 2021, 00:44 Alles wat vertrokken is en niet meer bij ons speelt is een potentiële versterking voor ons. Iemand die Pereiro nog mist?
Dit is idd onzin, desalniettemin speelde hij wel een wereldpot, was letterlijk overal en ging nog even Sadilek style het gevecht aan met Aboukhlal en Gudmondsson. :grin:
Saibari is underrated.
TomPSV
Legende
5
Berichten: 13270
Lid geworden op: 4 aug 2018

Was gewoon een prima back-up geweest van Sangare. Dan heb je ook iemand in de selectie die een bal afpakt, gif in z’n spel legt en verdedigend sterk is. Die heb je nu niet in de selectie als
Sangare er niet is. Blijf het nog steeds een zeer vreemde verhuur vinden.
RIO
Legende
4
Berichten: 12715
Lid geworden op: 1 jul 2019
Clubvoorkeur: Wat denk je zelf

Wat back up? Vervanger van zijn 3e been? Sangare stopt Sadi in zijn blender met Shovings ballen voor zijn ontbijt. Hmm eiwitten in een haarbal.
Revolinho
Internationale topspeler
3
Berichten: 3996
Lid geworden op: 9 okt 2020

Ik heb het altijd al een prima middenveldertje gevonden. Niet iemand waar je Europa mee gaat veroveren, maar wel altijd bruikbaar omdat ie het snot voor de ogen werkt en aan de bal echt wel ok is. Gedurende de transferwindow waren de ambities hoog qua vervanging, maar als je dan nu ziet dat we daar gewoon niks hebben staan als Sangare weg valt, dan had je hem of Rosario gewoon moeten houden.

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Michal Sadílek (FC Twente)