Marcel Brands

Alles over directie, coaches, trainingen, beleid, etc.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
ComeOnPSV
Vedette
4
Berichten: 6757
Lid geworden op: 27 jan 2019
Clubvoorkeur: PSV

Dit is de laatste posting van de vorige pagina:

DC_PSV schreef: 25 jan 2023, 00:31 Is Frans Jansen trouwens niet de financieel eindverantwoordelijke?
Nee Jaap van Baar is de financieel directeur.
Frans Janssen is commercieel directeur.
Gebruikersavatar
voskat
Nationale topspeler
5
Berichten: 2190
Lid geworden op: 1 feb 2018

ComeOnPSV schreef: 25 jan 2023, 00:28
voskat schreef: 25 jan 2023, 00:17 Je moet INVESTEREN om resultaten te halen.
En als je HALF INVESTEERT, dan ga je op je bek en is die halve investering voor niks geweest.
Afgelopen jaren is er geïnvesteerd en hebben we het ook niet gehaald. Dus investeren zegt niet alles.
Het is een puinbak bij PSV onder leiding van Gerbrands.

Je zegt het zelf. We moesten de CL halen. Niet gelukt, maar dat hoeft niet te betekenen dat de halve club omvalt, wat nu wel gebeurd is door gigantische gaten in de begroting.
Afgelopen jaren hebben we vrijwel nooit een selectie in balans gehad.
Verdedigers kunnen we totaal niet scouten, zoveel is duidelijk.
Daar bovenop heb je idiote aankopen als Drommel en Bruma, die gigantische knauwen uit het budget nemen terwijl iedere leek vantevoren al weet dat het niks wordt.

Dat zal ongetwijfeld mee hebben gespeeld bij het weigeren van het aantrekken van een backup-spits.
Maar door dat na te laten (denken dat je voor een dubbeltje op de eerste rij kan zitten) verloren we die beslissende wedstrijd tegen Rangers. En daarmee zijn die tientallen miljoenen in de kliko beland, wat weer als gevolg had dat Gakpo verkocht moest worden.

Jan Reker dacht ook dat het misschien ook wel lukte door een spits te halen (Danny Koevermans) die 2 miljoen goedkoper was dan de andere optie (Luis Suarez).
Daarom, als je krap zit: INVESTEREN.
En oja? Lekker in de schulden gaan zitten als PSV zijnde? Lekker de KNVB op de stoep?
Nieuwe leningen afsluiten. Schulden aangaan is niet hetzelfde als in de schulden zitten. Dat is basiskennis financieel beleid.
Menno1
Legende
6
Berichten: 14320
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Ik heb begrip dat Cody verkocht is. Waar ik geen begrip voor heb is dat het al op 30 December is gebeurd, zonder dat er een backup plan was. Probeer het dan gewoon een paar weken te rekken, totdat zijn vervanger is gevonden/klaar staat. Nu zadel je Ruud op met een zeer gemankeerde aanval. Zelfde kan gezegd worden over Madueke. Ik begrijp dat je niet alles in de hand hebt, maar PSV geeft wel erg snel toe.
Gebruikersavatar
DC_PSV
Vedette
5
Berichten: 8491
Lid geworden op: 9 feb 2018

Er lagen al afspraken met team Cody, met dank aan JdJ.
#simplythebest
Madueke
Vedette
4
Berichten: 7699
Lid geworden op: 26 jun 2019

Je absolute sterspeler is al een maand weg, Noni Madueke wordt van het trainingsveld geplukt en het lijkt PSV allemaal maar te overkomen. Nogmaals, ik denk dat het (pers)moment wat gepland staat met Marcel helemaal niet zo 'leuk' gaat worden en dat dan de financiële aap uit de mouw gaat komen. Ik snap alleen niet waarom je dat moment niet naar voren haalt zodat je je achterban én Ruud + spelersgroep niet voor de gek hoeft te houden m.b.t. de ambities.
Gebruikersavatar
Heruone
Lid scoutingsteam
6
Berichten: 7346
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

De Realist schreef: 25 jan 2023, 00:26 Eens. Heb ik eerder al aangegeven in het RvC topic. Zijn de mensen daar wel capabel voor die functie? Gezien de feitelijke situatie dat we nog steeds moeten zitten hopen op buitenkansjes nadat we 90 miljoen hebben opgehaald denk ik dat die mensen echt veel en veel te laat hebben ingegrepen. En dan niet een beetje veel en veel te laat, maar echt half 1 in plaats van 5 voor 12.
De RvC heeft het niet per se laten gebeuren hé. Die hebben al vrij vroeg aan de bel getrokken met dat er verkocht moet worden ivm de financiële positie. Dat gebeurde toen Corona kwam en men financieel gewoon een harde domper leed. Dat JdJ vervolgens als een lamme zak verkoopt en het aankoopbeleid niet winstgevend is noch succesvol, tja. Je kan veel zeggen van Brands, maar hij ruimt wel op itt de Jong.
Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success. ~ Henry Ford
Zuc0
Nationale topspeler
1
Berichten: 1659
Lid geworden op: 22 jun 2022
Seizoenkaart: Vak DD
Clubvoorkeur: PSV

Menno1 schreef: 25 jan 2023, 00:43 Ik heb begrip dat Cody verkocht is. Waar ik geen begrip voor heb is dat het al op 30 December is gebeurd, zonder dat er een backup plan was. Probeer het dan gewoon een paar weken te rekken, totdat zijn vervanger is gevonden/klaar staat. Nu zadel je Ruud op met een zeer gemankeerde aanval. Zelfde kan gezegd worden over Madueke. Ik begrijp dat je niet alles in de hand hebt, maar PSV geeft wel erg snel toe.
Dat vind ik ook, zeker in het geval van Madueke. Als er nu direct vervangers klaarstonden (en er dus meteen gehandeld moest worden) dan is het logischer maar daarvan is niets gebleken (al kan er iets zijn afgeketst waar we niet van weten). Dat er met Cody afspraken zijn gemaakt, hoeft niet in te houden dat hij dan ook 2 dagen later in Liverpool moet zitten.
Niet snel toegeven heeft een beetje risico in zich maar ik vind ook dat er snel is toegehapt. In Alkmaar en Adam doen ze dat meestal toch even anders en dat heeft ze geen windeieren gelegd. Een beetje hard to get, kan geen kwaad voor de geldbuidel en het geeft een teken dat PSV-spelers niet zomaar zijn op te halen.
Chucky
Internationale topspeler
5
Berichten: 4287
Lid geworden op: 7 sep 2018

Hoe zal Marcel hebben geslapen vannacht?
Gebruikersavatar
11 Tinus
Legende
3
Berichten: 12008
Lid geworden op: 9 okt 2020
Seizoenkaart: Vak RR
Clubvoorkeur: Philips

Het is inmiddels de 25e dus de kans op een huurspeler worst weer groter en groter.
Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
6
Berichten: 23182
Lid geworden op: 25 aug 2017
Seizoenkaart: Vak PR

11 Sir Tinus schreef: 25 jan 2023, 07:01 Het is inmiddels de 25e dus de kans op een huurspeler worst weer groter en groter.
Godzijdank. Zolang Ruud er zit geen dubbeltje lange termijn investeren alsjeblieft.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
Gebruikersavatar
ruuddevil
Legende
6
Berichten: 11240
Lid geworden op: 25 aug 2017

Awards:

ShovingNE2 schreef: 25 jan 2023, 07:02
11 Sir Tinus schreef: 25 jan 2023, 07:01 Het is inmiddels de 25e dus de kans op een huurspeler worst weer groter en groter.
Godzijdank. Zolang Ruud er zit geen dubbeltje lange termijn investeren alsjeblieft.
De leiding van PSV heeft voor deze trainer gekozen. Een trainer die al jaren in de organisatie rond liep en waarvan men dus prima een inschatting kon maken. Als je dit soort uitspraken over de trainer doet zeg je wat mij betreft vooral heel veel over de club als geheel.
DE MADERA 76
Lid 2e elftal
2
Berichten: 178
Lid geworden op: 12 apr 2021
Seizoenkaart: Vak SS
Clubvoorkeur: PSV / 76ers

https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=413947

Leiders staan toch op als het lastig wordt en gaan naar de achtergrond wanneer het goed loopt
Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
6
Berichten: 23182
Lid geworden op: 25 aug 2017
Seizoenkaart: Vak PR

ruuddevil schreef: 25 jan 2023, 07:12 De leiding van PSV heeft voor deze trainer gekozen. Een trainer die al jaren in de organisatie rond liep en waarvan men dus prima een inschatting kon maken. Als je dit soort uitspraken over de trainer doet zeg je wat mij betreft vooral heel veel over de club als geheel.
Die keuze was al gemaakt voordat Brands er zat. Die komt er mee weg. Ook al heeft hij Ruud geadviseerd. Maar wat wil je dan? Laten zitten?

Pak in godsnaam de pijn voordat je voorgoed topclub af bent. En maak Ruud excuses als club.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
Gebruikersavatar
11 Tinus
Legende
3
Berichten: 12008
Lid geworden op: 9 okt 2020
Seizoenkaart: Vak RR
Clubvoorkeur: Philips

Brands komt na een overwinning en 2 nieuwe aankopen volgende week uitgebreid aan het woord.
Gebruikersavatar
Joenepsv
Legende
5
Berichten: 10582
Lid geworden op: 30 jan 2018

Awards:

Ruud wegsturen? En dan? Denk je dat een andere trainer het beter doet met dit brandhout? We hebben slechts één linie die enigzins van topclub niveau is en dat is het middenveld. Met Benitez hebben we een redelijke keeper maar dat blijkt ook niet de verwachte puntenpakker te zijn, onze defensie is echt van niveautje Fc Groningen/Fc Utrecht en onze aanval, als je Luuk weg rekent zou daar niet eens in de basis staan. Er heeft de afgelopen jaren een enorme kaalslag plaatsgevonden en John heeft alles gewoon mogelijk gemaakt. Nu verkoop je je twee parels en als je dan niks terughaalt wat verwacht je dan eigenlijk? Dit kon iedereen zien aankomen. We hadden voor deze transferwindow drie kwantitatief of kwalitatief zwak bezette posities en die zijn eind januari alleen maar slechter geworden. Brands heeft een half jaar de tijd gehad om John zijn shit te repareren maar doet zelf ook niks. Dat je Gakpo verkoopt en niks klaar hebt staan kan ik nog ergens inkomen al is het dom, dat je Madueke verkoopt zonder dat je een vervanger klaar hebt staan is bijna achterlijk. En dat we nu eind januari niet verder zijn gekomen dan een derde keeper voor Jong PSV en een gemankeerde huurling van Wolves heeft niks met beleid te maken. Marcel heeft Ruud zelf naar voren geschoven en laat hem nu balanceren op een dun koord. Dan moet je een kerel zijn en erachter gaan staan. In elk geval eens naar de voorgrond treden. Ruud is in elk geval een kerel en neemt zijn verantwoordelijkheid. Brands zal in februari weer alles recht lullen wat krom is. Doet hij al jaren.
Menno1
Legende
6
Berichten: 14320
Lid geworden op: 25 aug 2017
Clubvoorkeur: PSV

Ja een andere trainer doet het beter met dit brandhout. Je verliest kansloos van Groningen, Cambuur en fucking Emmen. Kans is behoorlijk dat die alle drie degraderen. Laat dat inzinken.
Siemen
Nationale topspeler
6
Berichten: 2129
Lid geworden op: 26 aug 2017

Menno1 schreef: 25 jan 2023, 07:46 Ja een andere trainer doet het beter met dit brandhout. Je verliest kansloos van Groningen, Cambuur en fucking Emmen. Kans is behoorlijk dat die alle drie degraderen. Laat dat inzinken.
Exact. We hebben een selectie met spelers als Sangaré, Xavi, Guti, Veerman, Luuk, aangevuld met jongens die bij de meeste ploegen in de basis zouden staan. Daarmee kunnen we véél en dan ook vééél beter spelen dan wat we nu zien. Nee, het is geen kampioensploeg, maar wel goed genoeg om op meer dan 66 punten uit te komen aan het eind van het jaar. Om de linies korter te houden, beter georganiseerd te staan, meer lijn in het aanvalsplan te zien. Dat lukt bij Fortuna, Sparta en Emmen, dus moet ook hier lukken. Maar Ruud ziet het (nog) niet, of kan het niet gaan zien. En blijkbaar helpen zijn assistenten niet. De club Ajax staat in de fik en de media schreeuwt om de kop van Schreuder. Onze club doet het nog slechter (sportief) en rammelt evenzogoed (intern), maar onze Ruud krijgt amper kritiek. Als Schmidt er nog had gezeten...
Hightower
Bankzitter
3
Berichten: 248
Lid geworden op: 4 nov 2020

Elke willekeurige andere trainer had met dit materiaal in de eerste 5 wedstrijden na de winterstop gewoon 15 punten gepakt, dat gelul we missen Gakpo en Madueke, we spelen tegen Sparta, Fortuna, Emmen, Vitesse en Eagles, dat moet ook zonder hun in deze wedstrijden gewoon de winst opleveren.
Gebruikersavatar
DC_PSV
Vedette
5
Berichten: 8491
Lid geworden op: 9 feb 2018

Siemen schreef: 25 jan 2023, 07:50
Menno1 schreef: 25 jan 2023, 07:46 Ja een andere trainer doet het beter met dit brandhout. Je verliest kansloos van Groningen, Cambuur en fucking Emmen. Kans is behoorlijk dat die alle drie degraderen. Laat dat inzinken.
Exact. We hebben een selectie met spelers als Sangaré, Xavi, Guti, Veerman, Luuk, aangevuld met jongens die bij de meeste ploegen in de basis zouden staan. Daarmee kunnen we véél en dan ook vééél beter spelen dan wat we nu zien. Nee, het is geen kampioensploeg, maar wel goed genoeg om op meer dan 66 punten uit te komen aan het eind van het jaar. Om de linies korter te houden, beter georganiseerd te staan, meer lijn in het aanvalsplan te zien. Dat lukt bij Fortuna, Sparta en Emmen, dus moet ook hier lukken. Maar Ruud ziet het (nog) niet, of kan het niet gaan zien. En blijkbaar helpen zijn assistenten niet. De club Ajax staat in de fik en de media schreeuwt om de kop van Schreuder. Onze club doet het nog slechter (sportief) en rammelt evenzogoed (intern), maar onze Ruud krijgt amper kritiek. Als Schmidt er nog had gezeten...
Een klein verschil dat Ajax ruim 100mln heeft geïnvesteerd en wij niet eens 10mln. Door de blessures van Noni en Luuk en blunders van Ramalho en Benitez verkloot je het tweeluik tegen Rangers waardoor je geen versterkingen meer kan halen én je financieel 40mln misloopt. In de wedstrijden die we hebben verloren creëeren we voldoende kansen tot we 1-0 achter komen. De ploeg is mentaal en tactisch niet in staat om de boel om te keren en dat neem ik Ruud wel kwalijk.
#simplythebest
rjg1992
Lid 2e elftal
3
Berichten: 155
Lid geworden op: 4 nov 2020

Inderdaad, wat een gelul. Er is gewoon 0 creativiteit, alleen maar dogmatisch vasthouden aan tactieken en opstellingen die niet werken. Die Max wissel was gisteren ook weer om te janken, Max die er overigens ook nog zit doordat RvN voor zijn transfer ging liggen, die konden we niet missen.

Ben er echt zo ziek van.
Chucky
Internationale topspeler
5
Berichten: 4287
Lid geworden op: 7 sep 2018

DE MADERA 76 schreef: 25 jan 2023, 07:21 https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=413947

Leiders staan toch op als het lastig wordt en gaan naar de achtergrond wanneer het goed loopt
Bij Brands is het precies andersom.
Gebruikersavatar
11 Tinus
Legende
3
Berichten: 12008
Lid geworden op: 9 okt 2020
Seizoenkaart: Vak RR
Clubvoorkeur: Philips

Rik is in zijn stuk wel heel kritisch op Brands. We vergeten even voor het gemak dat hij al 20 jaar ervaring heeft in het vak en er nu een puinhoop van maakt.
Gebruikersavatar
ShovingNE2
Site Admin
6
Berichten: 23182
Lid geworden op: 25 aug 2017
Seizoenkaart: Vak PR

Joenepsv schreef: 25 jan 2023, 07:32 Ruud wegsturen? En dan? Denk je dat een andere trainer het beter doet met dit brandhout?
ja.
Joenepsv schreef: 25 jan 2023, 07:32 Marcel heeft Ruud zelf naar voren geschoven en laat hem nu balanceren op een dun koord.
Nee. Toon en John hebben hem naar voren geschoven.
"When it comes to luck, you create your own" - Bruce Springsteen
Eindhovenvoetbal
Nationale topspeler
3
Berichten: 2706
Lid geworden op: 25 aug 2020

Brands faalt op alle fronten. Technisch beleid, trainersbeleid en het spelen van verstoppertje als het moeilijk is. De hier verguisde Gerbrands was vele malen meer geschikt.
Drommels
Lid 2e elftal
1
Berichten: 187
Lid geworden op: 16 feb 2022
Clubvoorkeur: PSV

Dag 30 na de verkoop van Gakpo en we hebben nog steeds geen buitenspeler ervoor terug... Brands schiet eens op man...
loginnaam
Nationale topspeler
4
Berichten: 2573
Lid geworden op: 10 nov 2019

ComeOnPSV schreef: 25 jan 2023, 00:04 Iedereen die Marcel Brands aanpakt... kijk even naar het jaarverslag van PSV.

PSV moet 40 miljoen euro dichten. 40 MILJOEN.
Dat is onze halve begroting. Er is gewoon wanbeleid gevoerd afgelopen jaren en er is ons supporters maar verteld dat het financieel allemaal zo goed ging. We zouden nog steeds op EL begroten.

Brands heeft de continüiteit van de club gewaarborgd. We hadden enorme problemen gehad als er geen transfer was gekomen van +-40 miljoen.

Het is echt pijnlijk om te zien dat John en Toon nu weg zijn en eigenlijk die puinhoop hebben achtergelaten. Zij zouden kerels zijn en eens voor de camera moeten komen om dit uit te leggen.

Als je beleid gaat voeren met een kostenpost van 130 miljoen euro en een begroting van 90 miljoen euro, moet je als beleidsbepalers kapot schamen.

Brands zal dit waarschijnlijk niet naar buiten brengen, maar als hij eerlijk is doet die dit wel. Dan begrijpt iedereen dat we een verstandige koers gaan varen.
Die 40 miljoen bestaat uit 10 miljoen operationele kosten en 30 miljoen afschrijvingen, m.a.w. geld dat allang is uitgegeven. Dat die 30 miljoen uit verkopen wordt gefinancierd is niet zo raar, zeker niet voor een club die wil opleiden voor en dus verkopen aan de top. Het is dus lang niet zo dramatisch als je nu voorstelt en zeker geen reden om maar helemaal niet in spelers te investeren nu, dat is juist eerder een vorm van wanbeleid.

Maak een account aan of log in om deel te nemen aan de discussie

Je moet lid zijn om een ​​reactie te kunnen plaatsen

Maak een account aan

Geen lid? Registreer om lid te worden van onze community
Leden kunnen hun eigen onderwerpen starten en zich abonneren op onderwerpen
Het is gratis en duurt maar een minuut

Registreer

Log in

Marcel Brands